სასოფლო სამეურნეო პროდუქტების ჩამონათვალი საკმაოდ ვრცელია და ფართო, მათ შორის ძირითადი პროდუქტებად შეგვიძლია განვიხილოთ მარცვლეულიდან სიმინდი, ხორბალი, ქერი ხოლო ზეთოვანი კულტურებიდან მზესუმზირის შროტი და სოიოს შროტი.
|
|
სიმინდი
- ტენიანობა არა უმეტესი 14,50%
- დამატებიტი მინარევი არა უმეტესი 3,00%
- მარცვლოვანი მინარევი არა უმეტესი 15,00%
|
|
|
|
|
|
ხორბალი
- ტენიანობა არა უმეტესი 14,50%
- დამატებიტი მინარევი არა უმეტესი 5,00%
- მარცვლოვანი მინარევი არა უმეტესი 15,00%
|
|
|
|
 |
|
ქერი
- ტენიანობა არა უმეტესი 14,00%
- დამატებიტი მინარევი არა უმეტესი 2,00%
- მარცვლოვანი მინარევი არა უმეტესი 5,00%
|
|
|
|
 |
|
მზესუმზირის შროტი
- ნედლი პროტეინი - არა უმეტესი 37,00%
- ცხიმიანობა - არა უმეტესი 2,00%
- უჯრედანა - არა უმეტესი 22,00%
|
|
|
|
 |
|
სოიოს შროტი
- ტენიანობა - 12,50%
- პროტეინი - 46,00%
- ცხიმიანობა - 3,00%
- უჯრედანა - 7,00%
|
|
|
|
|